Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pentru ca era foarte tarziu in noapte, foietajul deja il taiasem fasii pentru carnaciori si ei s-au gandit sa-mi faca o surpriza si s-au imbracat intr-o chestie tare dubioasa, a trebuit sa improvizez. Ce a iesit..
1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati putina faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm.
2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii.
3. Ungeti cu acest amestec fasiile de aluat, impletiti-le in doua.
4. Tapetati o tava cu hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 25 minute.
Pofta buna!
1
Eu le-am mai taiat o data pe vertical
2
Succesul acestui 'experiment' tine de calitatea sosului de rosii
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult